Despre noi

De la călători pasionați la călători isteți

sejurexotic.ro este un proiect marca Eturia. Din 2007 Eturia ți-a arătat că locul pe care l-ai visat există. Și te-a dus acolo, personalizându-ți vacanța în funcție de fiecare dorință a ta. În toți acești ani Eturia a construit parteneriate de încredere cu hotelieri de top, companii aeriene, furnizori locali. Echipa a inspectat la pas fiecare destinație și hotel recomandat pentru ca vacanța ta să fie o experiență memorabilă. 15 ani mai târziu, ne dorim să îți simplificam experiența de rezervare a unui sejur exotic relaxant, la plajă. Ai acces la itinerare de zbor optime, hoteluri alese cu grijă, tarife competitive. Totul într-o aplicație prietenoasă și ușor de utlizat.

De ce sejurexotic.ro?

Pentru că timpul parcă nu îți mai ajunge pentru a finaliza tot ce ți-ai propus. Când să mai aloci 40 de ore pentru tot ce implică planificarea unei călătorii?!
Pentru că vrei doar să evadezi într-un loc exotic, pe o plajă cu nisip fin. În acel loc care ți-a făcut cu ochiul dintr-un story pe Insta.
Pentru că vrei să te relaxezi, să te deconectezi și să îți reîncarci bateriile. Fără stres.
Pentru că vrei să petreci timp de calitate împreună cu cei dragi într-o destinație care este pe gustul tuturor, chiar și a celor mofturoși.
Pentru că o călătorie excelentă începe cu primul gând, cu prima căutare a unei destinații, cu alegerea hotelului și a zborului.
Pentru că este mai simplu ca oricând să îți rezervi escapada exotică. Zero stres și bătăi de cap. E ușor, ca o briză tropicală!