Detalii despre vremea din Barbados

When to go - Barbados

Clima in Barbados este moderat tropicala spre tropical marina, cu doua anotimpuri. Anotimpul secetos (iarna), din decembrie pana in mai si cel ploios (vara), din iunie pana in noiembrie. Barbados se mandreste cu peste 130 de zile complet insorite. Oscilatia temperaturilor este de doar de cateva grade in tot timpul anului, temperaturile anuale fiind cuprinse intre 24°C si 29°C; in insula rar se intampla sa fie temperaturi extreme, brizele atenuand din temperaturile excesive chiar si in timpul sezonului cald.
        Barbados este ocolita de efectele negative ale furtunilor tropicale si uraganelor, locatia sa estica situand-o in afara zonei de impact majore a uraganelor. Ultima data un uragan a afectat insula in 1955.
        Barbados este o destinatie ce poate fi vizitata in orice perioada a anului; perioada turistica de varf este sezonul uscat. Turistii cunoscatori ai insulei isi programeaza vacantele incat sa coincida cu evenimentele din Barbados: Craciunul, Anul Nou, Vinerea Marea din preajma Pastelui, Ziua Muncii, Ziua Eroilor (in aprilie), Ziua Emanciparii (august).
Temperatura (°c)
Precipitatii (mm)
 

 

Parteneri